The best Side of پمپ اسید
The best Side of پمپ اسید
Blog Article
از مهمترین ویژگیها و مزیتهای این پمپها میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
برای خرید یک پمپ ابتدا باید هد و دبی آن را بررسی کنید، همچنین نوع عملکرد و نحوه نصب و استفاده را در نظر بگیرید. در خرید پمپ به دلیل استفاده از مواد شیمیایی و اسیدی متفاوت نیاز است به خوبی در مورد متریال و جنس موادی که پمپ از آن تولید شده اطلاعات کافی به دست آورید و متناسب با نیاز خود آن را تهیه نمایید.
پمپ اسیدی یا پمپ پلیمری، در واقع پمپ هایی هستند که برای انتقال سیالاتی شیمیایی، خطرناک و به شدت خورنده استفاده می شوند. سیالاتی مانند حلال ها، اسید ها، آب دریا، بازها و … توسط این پمپ ها، قابل جابجایی و انتقال هستند.
همچنین ارائهدهنده قطعاتی مانند هیدروموتور و لوازم هیدرولیک صنعتی میباشد و افتخار همکاری با صنعتگران، شرکت ها و سازمانهای کثیری را دارد.
اولین نکته این است که یادتان باشد در این پمپ ها سیستم آب بندی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. این سیستم اگر از جنس و متریال مناسبی انتخاب نشده باشد و توانایی مقاومت خوبی در برابر محلول شیمیایی و البته فشار وارد بر آن داشته باشد می تواند به راحتی یک سیستم را نابود کند.
تا اینجای با انواع پمپ های پلیمری آشنا شدیم و دانستیم که به طور کلی کارکرد و مزایای پمپ اسید شور چیست. بر اساس این مزایا و کاربردها می توانیم این گونه بگوییم که پمپ ضد اسید جزء جدایی ناپذیر صنعت و تولید محسوب می شود و در هر بخش صنعتی می توان نشانه هایی از این پمپ ها پیدا کرد.
پمپ ضد اسید در صنایع دارویی و غذایی، رنگ سازی، رسوب زدایی، اوپراتور و کندانسور کاربرد زیادی دارند. به طور کلی استفاده از این پمپ ها در موارد زیر کمک کننده است:
در واقع در پمپ های عادی here فلز یا آلیاژ فلزی و فولادی مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا سیال آب و ترکیب های خنثی مانند آب توان خورندگی ندارند و نمی توانند سطح فولاد را از بین ببرد.
این سری از پمپ های ضد اسید، به صورت کوپله شده هستند. پمپ مستقیماً با استفاده از براکت پلاستیکی روی فلنج موتور نصب می شود.
از دیگر نامهای این محصول میتوان به پمپ مگنتی اشاره کرد.
به منظور راه اندازی پمپ پلیمری می توان از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز استفاده کرد. ورودی و خروجی در این پمپ ها بصورت فلنجی یا سر شلنگی متناسب با استانداردها و نیازهای سازنده طراحی می گردد. هر اندازه دهانه ورودی و خروجی پمپ بزرگتر باشد، سرعت انتقال سیال بالاتر بوده و قیمت پمپ ضد اسید نیز بالاتر خواهد بود. ورود سیال به پمپ از طریق چرخش پروانه صورت می گیرد. پروانه خود از طریق شفت به الکتروموتور متصل بوده و گشتاور و حرکت دورانی ناشی از این ارتباط است. پروانه در پمپ پلیمری به صورت نیمه باز و یک تکه ساخته می شود تا جریان سیال راحت تر صورت گیرد. سیال خورنده به پروانه در حال چرخش برخورد کرده و با فشار بالاتر به سمت دهانه خروجی پمپ می شود. پروانه مورد استفاده در این پمپ نیز به دلیل برخورد با مواد خورنده از پلاستیک های خاص و مقاوم ساخته می شود.
پمپ های شیمیایی گریز از مرکز جریان یکنواخت و بدون نبض را ارائه می دهند. این پمپ ها از پالس هایی که در سایر فناوری های پمپاژ یافت می شود ، جلوگیری می کند که می تواند منجر به پاشیدن و تکان دادن لوله ها شود.
نکته آخری که باید به آن توجه داشته باشید این است که بسیاری از کشورهای سطح اول جهان اقدام به طراحی و تولید این پمپ ها می کنند.
دیافراگم: اکثر پمپ های شیمیایی از نوع سانتریفیوژ بوده اما در شرایط خاص از پمپ های دیافراگمی نیز استفاده میشود. دیافراگم جهت انتقال مایعات اسیدی، قلیایی، روغن یا هوا با فشار بالا مورد استفاده قرار میگیرد.